Foglalás

Rólunk

A Brasserie & Atrium étterem a nemzetközi és a magyar konyha legkiválóbb fogásaival várja vendégeit. A magas minőségről és a folytonosan megújuló menüsorról Ölvedy Balázs séf gondoskodik. Az étterem, Magyarországon egyedülálló módon, minden vasárnap tematikus büféebédet kínál, és az egész család számára önfeledt szórakozást, magával ragadó élményt ígér. Higgyen a Michelin Guide ajánlásának, és legyen a vendégünk!

Ölvedy Balázs - Séf

2012 óta dolgozom a Brasserie & Atrium étteremben. Fontos számomra, hogy a napi munkám mellett is folyamatosan képezzem magam, így alkalmam nyílt részt venni a Chain de Rotisseurs világversenyen Helsinkiben és a németországi Sylt szigetén megrendezett Gourmet fesztiválon is. Nem is tagadhatnám, hogy a modern magyar konyha áll a szívemhez a legközelebb, ugyanakkor a legújabb konyhatechnológiák alkalmazása és a francia konyhaművészet sem idegen tőlem. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a Brasserie & Atrium étterem konyháján egy nagyon összekovácsolódott csapatban dolgozom, így hatékony és jó hangulatú munkával telnek a mindennapok.

Üdvözöljük a csúcsgasztronómia világában különleges élményekre vágyó vendégeinket a Brasserie & Atrium étterem nevében. Válogasson izgalmas programjaink közül és térjen be hozzánk!

Nemzetközi és magyar konyha

A magas minőségről és folyamatosan megújuló menüsorról Ölvedy Balázs étterem séf gondoskodik.

Tekintse meg aktuális étlapunkat